Daniel Wellington Horloges Sale

Toon filters

Daniel Wellington Horloges Sale

Het was een toevallige ontmoeting halverwege de wereld die leidde tot het idee voor Daniel Wellington. Tijdens deze reis ontmoette onze oprichter Filip Tysander een intrigerende Britse afgevaardigde met een onberispelijke maar niet pretentieuze stijl. De man had een bijzondere voorliefde voor het dragen van zijn vintage horloges op oude, verweerde NAVO-riemen. Zijn naam? Daniel Wellington.

Geïnspireerd door de tijdloze stijl van zijn nieuwe kennis besloot Filip om een eigen lijn horloges te creëren. Minimalistisch en verfijnd, het klassieke ontwerp met verwisselbare banden heeft echt een brede aantrekkingskracht. Nu, een paar jaar later, is dit ontwerp nog steeds een belangrijk onderdeel van wat Daniel Wellington zo speciaal maakt.

Juwelen Nevejan is de officiële dealer van de Daniel Wellington horloges, we hebben dan ook de meest recente horloges en top modellen van Daniel Wellington uurwerken in onze collectie opgenomen. Koop dus uw Daniel Wellington horloge aan de scherpste prijs zonder portkosten en deze wordt bij U thuisgeleverd, op uw werk of in een Bpost afhaalpunt.