Rodania Horloges - Rodania Dames Horloges

Toon filters

Rodania Horloges - Rodania Dames Horloges

juwelennevejan.be

Juwelen Nevejan is de officiële online verdeler van de Rodania horloges met de grootste collectie Rodania horloges in huis. Vind het perfecte horloge die bij je past en bestel het online via onze webshop www.juwelennevejan.be. We hebben dan ook meer dan 140 rodania uurwerken op stock die onmiddelijk geleverd kunnen worden dus voor 14u besteld volgende dag in huis. De Rodania collectie bestaat zowel uit mannen horloges als uit dames horloges. Als officieel verdeler van de rodania uurwerken geven we een uitstekende service en krijgt u op ieder Rodania horloge 2 jaar garantie. De rodania uurwerken zijn scherp geprijsd en worden vanaf 50€ gratis thuis geleverd, zonder verzendkosten. Extra goedkoop dus!

Wij verzenden steeds aangetekend verzekerd zonder meerprijs en u kunt uw pakje via een trackingscode volgen. De Rodania horloges worden steeds in een originele Rodania box geleverd!

Rodania horloges een eindeloze passie …  en dat sinds 1930 !


In 1930
 werd het merk Rodania gecreëerd in Zwitserland en meer bepaald in Grenchen, bakermat van de Zwitserse horloge-industrie.
Gedurende lange tijd bleef dit ook het epicentrum van al Rodania’s activiteiten. Van hieruit zou Rodania, stap voor stap, aan zijn veroveringstocht beginnen.

Na de Tweede Wereldoorlog werden twee distributiecentra geopend: in Montreal en in Brussel.

In het begin van de jaren 70 groeide het idee om de distributie te organiseren vanuit Wemmel, nabij Brussel, hart van Europa.

Dankzij een enthousiast team en geleid door de familie Aebi groeide het bedrijf uit tot een speler van formaat. De ultieme drijfveer voor alle acties is steeds de wil gebleven om ‘de beste’ te zijn, wanneer het op uurwerken aankomt.

Vanuit het Brusselse verdeelcentrum vinden de horloges hun weg naar alle uithoeken. In tientallen gespecialiseerde zaken wereldwijd worden de Rodania horloges aangeboden.

Het groeiende succes van Rodania bracht met zich mee dat de hoofdzetel verschillende keren diende te worden uitgebreid, laatst nog in 2001.
Toen werden een nieuwe showroom en extra kantoren in gebruik genomen.
In hetzelfde jaar werd ook een nieuw gebouw opgericht in Moirans.
Die nieuwe mijlpaal, in de regio van de Isère in de buurt van Lyon, onderstreepte de succesvolle aanwezigheid van Rodania in Frankrijk.


Als Zwitsers merk verdeelt Rodania een aantal ‘Swiss Made’ horloges, die vanzelfsprekend onder het gelijknamige label gecommercialiseerd worden. Deze modellen hebben een ETA of Ronda binnenwerk, saffierglas en een roestvrij stalen kast.
Daarnaast telt de collectie een groot aantal internationaal geassembleerde trendy horloges voor dames, wat niet wegneemt dat Rodania zich ook voortdurend blijft manifesteren als specialist van het stoere sportieve horloge. 
Deze horloges scherpen de competitiegeest aan en onderstrepen de winnaars-mentaliteit. Topatleten met een Rodania om de pols hebben steeds dit sportieve imago onderschreven.

Kwaliteit staat altijd voorop bij alles wat ondernomen wordt. 
Dit vertaalt zich in het gebruik van uitstekende materialen, een uitzonderlijke afwerking en een geteste waterdichtheid.

Rodania is consistent wanneer het om z’n imago gaat.
Alle communicatie, zowel geschreven als gesproken, draagt steeds dezelfde boodschap uit: ‘onze horloges zijn je op het lijf geschreven’.
Bij Rodania vind je een model dat bij je past en dat uitdrukt wie je bent en wat je voelt.  Rodania horloges stralen je lichaamstaal uit, the body language.

We zijn officieel verdeler van Rodania uurwerken, waardoor u 2 jaar garantie ontvangt. U koopt dit horloge veilig via onze beveiligde betaalomgeving , het Rodania uurwerk wordt geleverd in de originele verpakking. U krijgt een termijn van 2 weken om het Rodania horloge te retourneren.

Bekijk ook de volledige collectie Rodania horloges in onze online shop.